Autor
Cybulska, Emilia Barbara
Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności
ISBN
978-83-204-3272-5 (całość) zł 44
978-83-204-3273-2 (t. 1) : zł 44
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Informacje dodatkowe
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów i pracowników nauk. wydz. związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.
245
%a Chemia żywności :
%b praca zbiorowa.
%n T. 1,
%p Składniki żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2007.
300
%a 233, [3] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
500
%a Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów i pracowników nauk. wydz. związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%x chemia.
650
%a Dodatki do żywności
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Cybulska, Emilia Barbara
700
%a Sikorski, Zdzisław Edmund
%e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3272-5 (całość) zł 44
920
%a 978-83-204-3273-2 (t. 1) : zł 44